رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد سندی بر اصالت تاریخی نام خلیج فارس | نام «دریای پارس» در نسخه کهن قرآن مُتَرجَم نکاتی در مورد آب آشامیدنی فلورایددار خطر آتش‌سوزی زاگرس در فصل گرما! صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تولد ۳ رأس گوزن زرد در پارک ملی کرخه، از ابتدای سال تاکنون (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار درباره خطرات جبران‌ناپذیر مصرف داروی «زولپیدم» هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره افزایش ۳برابری موارد مثبت کووید ۱۹ رفع مشکلات حجاج در فرودگاه‌های کشور (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) در شهرستان طرقبه‌شاندیز، روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود فرستاده ترامپ با نتانیاهو دیدار کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰ درصد بازنشستگی‌های ۱۴۰۳، پیش از موعد بود | باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان‌آور لحاظ شود جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و صدور احکام جدید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نماینده مجلس: برای بهبود کیفیت مدارس باید موانع را از مسیر خیرین برداریم سرنوشت ۸ مفقودی انفجار بندر شهید رجایی نامشخص است سطح درگیری تاغزار‌های خراسان رضوی با آفت ملخ کوهاندار به ۱۰۰ هزار هکتار رسید خانه‌های امن بهزیستی برای زنان، چرخه خشونت خانگی را ۴۰ درصد کاهش داده است راهکارهای دولت برای حل مشکل کمبود معلم | چه استان‌هایی بیشترین کسری نیروی آموزش را دارند؟ دستگیری ۴ شکارچی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: غرب به مسئله مبارزه با موادمخدر نگاه سیاسی دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه خواهد رسید آمار جان‌باختگان تصادفات در سال ۱۴۰۳ کاهش یافت دفتر نتانیاهو ادعا کرد: آزادی «عیدن الکساندر» به لطف سیاست تهاجمی اسرائیل در غزه امکان‌پذیر شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چه‌زمانی آغاز می‌شود؟ گلایه والدین از تداخل ساعت کاری ادارات و مهدکودک‌ها | تکلیف کودکستان‌ها با مصوبه جدید دولت چیست؟
سرخط خبرها

دستگیری اعضای باند کامیون ربایی در مشهد

  • کد خبر: ۱۵۲۷۸۸
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۷
دستگیری اعضای باند کامیون ربایی در مشهد
سرکرده باندی که فقط کامیون‌های بنز ده‌تن را در مشهد می‌ربودند، با تلاش نیروهای کلانتری طرق به دام افتادند.

به گزارش شهرآرانیوز، ماجرای پیچیده سرقت‌های مذکور از چند ماه قبل زمانی در مشهد آغاز شد که خودرو‌های بنز ده‌تن مدل پایین مورد دستبرد سارقان قرار می‌گرفت و بعد از چند روز هنگامی در بیابان‌های اطراف شهرک طرق توسط پلیس کشف می‌شد که تقریبا اوراق شده و بسیاری از قطعات و لوازم آن‌ها به سرقت رفته بود.

این موضوع موجب بروز نگرانی‌هایی برای کامیون داران شد تا جایی که با گزارش ماجرا به سلسله مراتب فرماندهی، سرهنگ احمد نگهبان (رئیس پلیس مشهد) دستور محرمانه‌ای را برای ریشه یابی سرقت‌های مذکور صادر کرد و از عوامل انتظامی خواست همه امکانات موجود را برای ردیابی سرقت کامیون‌ها به کار گیرند. با تدابیر فرمانده انتظامی مشهد، گروه مشترکی از نیرو‌های اطلاعات، تجسس، موادمخدر و گشت‌های کلانتری طرق به سرپرستی سرگرد موسوی (رئیس کلانتری) تشکیل شد و ماجرای سرقت‌های مذکور زیر ذره‌بین تحقیقات قرار گرفت.

بازدید‌های میدانی از محل‌های سرقت در اولین مرحله از اقدامات پلیس نشان داد که سارقان با شکستن لچکی سمت شاگرد کامیون‌ها و یکسره کردن سوئیچ، بنز‌های ده‌تن را می‌ربودند و به بیابان‌های اطراف انتقال می‌دادند. به همین دلیل تحقیقات گروه ویژه عملیاتی، روی سارقان سابقه دار و حرفه‌ای متمرکز شد و بدین ترتیب بانک‌های اطلاعاتی مجرمان مورد بررسی‌های دقیق قرار گرفت.

از سوی دیگر نیز مخبران و منابع اطلاعاتی محلی برای شناسایی سارقان به کار گرفته شدند تا این که نوزدهم بهمن سرقت دیگری با همین شیوه در شهرک طرق رخ داد و چند روز بعد نیز ده‌تن سرقتی در حوزه استحفاظی کلانتری شهید رجایی مشهد کشف شد. اثربرداری از خودرو سرنخی از یک سارق حرفه‌ای به نام «حمید» را در حالی نمایان کرد که مال‌باخته نیز با هوشیاری خاصی او را شناسایی کرده بود؛ بنابراین با کسب مجوز‌های قضایی از قاضی اسماعیل عندلیب (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) این متهم ۳۲ ساله به چنگ قانون افتاد و مدعی شد سرکرده باند، فردی سابقه‌دار است که در خیابان شهید ساعی اقامت دارد.

طولی نکشید که مجریان قانون این جوان ۳۷ ساله را نیز در یک عملیات ضربتی دستگیر کردند و به مقر انتظامی انتقال دادند. این دزد حرفه‌ای در بازجویی‌ها گفت: کامیون‌های مدل پایینی را شناسایی می‌کردم که تجهیزات امنیتی کمتری داشتند، سپس از «حمید» که دارای گواهی نامه پایه یک بود با پیشنهاد پرداخت ۵ میلیون تومان برای هر سرقت موفقیت آمیز، می‌خواستم تا کامیون را به بیابان‌های حاشیه شهر انتقال دهد. سپس بین ساعت ۲ تا ۵ بامداد به محل می‌رفتیم و من خودرو را با شکستن لچکی و یکسره کردن سوئیچ روشن می‌کردم و او هم کامیون بنز ده‌تن را به نقاط کور و خلوت در بیابان انتقال می‌داد.

پس از آن قطعات و لوازم قابل فروش آن‌ها را باز می‌کردم و به مالخری به نام «غلام» می‌فروختم که در زمینه خرید و فروش ضایعات فعالیت دارد.

با دستگیری مالخر مذکور تعداد زیادی لوازم و قطعات خودرو‌های سرقتی نیز در حالی کشف شد که تاکنون اعضای این باند به سرقت ۳ کامیون بنز ده‌تن اعتراف کرده اند. تحقیقات در این باره همچنان با هدایت رئیس کلانتری ادامه دارد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->